Te schattige geboorte banner

Een paar weken geleden was er een ware geboortegolf zowel in mijn vrienden groep als bij de JCI Heerhugowaard. En juist voor deze werd mij gevraagd om 5 leuke JustbyDo kraampakket samen te stellen. Normaal wordt er een pakket bestelt bij een van de bekende winkels, maar ik wilde het natuurlijk op mijn eigen manier gaan doen. Dus ene winkel in, andere winkel uit en overal de leukste kadootjes bij elkaar sprokkelen. Lief zacht dekentje, hippe hydrofiele doeken, schattige lichtgevende konijntjes en lichtgevende sterretjes, wat leeswerk voor mama met een heerlijk zakje thee en koekjes. Maar ik was nog niet klaar. Ik wilde er ook een echte JustbyDo DIY in doen.

Ik heb besloten, na veel speurwerk, een eigen gepersonaliseerde slinger te maken, en zo gebeurde het dat ik een aantal dagen letters aan het uitknippen was voor Jip, Lenn, Olivia, Sep, Noor en Lars. gelukkig werden de slingers in goede aard ontvangen en hangen ze nu na een maand of 2 nog op de kleintjes hun kamer. Zeg nou zelf, hij is toch ook te schattig geworden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.