Met een lichtje aan de deur……

Wij zijn klaar voor Sint-Maarten!!!

Laat het maar donker worden buiten, dan kunnen we met ons zelf gemaakte lampionnetje, langs de deuren om onze rugzak te laten vullen met snoep.

Wat vind ik dit altijd een leuke dag!!! Niet alleen omdat ik vandaag al 13 jaar samen ben met mijn maatje. Maar ook omdat we vroeger een buurman hadden, die er elk jaar een klein feestje van maakte in zijn garage, met gluhwein voor de ouders, een popcornmachine voor de kinderen, en overal lampjes en lampionnen. De hele straat stond daar en het was altijd een klein feestje die alle kinderen wisten te vinden. Een echte inspiratie voor mij…… dus ieder jaar naarmate mijn kinderen iets ouder worden, doe ik een beetje meer. En heel misschien sta ik volgens jaar ook wel met gluhwein in de garage voor de ouders een klein feestje te bouwen en de kou iets te verzachten.

Maar voor nu heb ik me gewoon even uitgeleefd op leuke nieuwe DIY items.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.