Boefje

Ook mijn kleinste ventje wilde heel graag in een grot bed slapen, net als zijn broer. Dit liet hij duidelijk merken door steeds uit zijn ledikantje te klimmen, de boef. Dus voordat hij zichzelf onnodig pijn zou doen door steeds op rare manieren uit zijn bedje te klimmen ben ik op zoek gegaan naar een gepast bed voor in zijn kamer. En het bed vond ik in een leuk klein winkeltje in Schagen. Het bed is een oud Frans spiraal bed, en als ik hem gelijk zou meenemen kreeg ik hem voor een ontzettend leuk prijsje.

De basis voor het kamertje is hetzelfde gebleven. Natuurlijk had ik allemaal leuke nieuwe ideeën voor de muur. Zoals bijvoorbeeld oude wereldkaarten gebruiken om de muur mee te behangen. Maar we proberen ons huis te verkopen en ik denk dus dat het verstandig is om al mijn inspiratie pas op de nieuwe slaapkamers toe te passen. Ik heb de oude legerkistjes wel op een andere plek neergehangen zodat het toch weer een iets andere uitstraling krijgt.

De rode gordijnen wilde ik wel anders maar er eigenlijk geen geld aan uitgeven, dus met een blokje textielverf heb ik oude blauwe gordijnen, die ik nog vond op zolder, veranderd in een paar donker groene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.