Aan tafel

Wat hebben we een plezier gehad gisteren. Een running diner met een hele grote groep. Even een korte uitleg; Je start met je voorgerecht bij iemand thuis met andere mensen, na het voorgerecht krijg je een envelop met daarop het adres waar je verwacht wordt voor het hoofdgerecht. Iedereen vervolgt dan zijn eigen route en zo kom je op adres nummer 2 met een compleet nieuwe groep te zitten. Na het hoofdgerecht krijgt weer iedereen een envelop met daarop de locatie waar het toetje + feest gehouden worden. Je springt weer met zijn alle in de auto en rijdt daar naartoe om de avond feestelijk af te sluiten.

Maar terug naar het tafelkleed. Wij waren één van de adressen voor een hoofdgerecht. En natuurlijk hoort daar een leuke tafelaankleding bij. Ik heb wel een mooi tafellaken in de kast liggen, maar heb besloten om grote vellen kraftpapier op de tafel te leggen en met witte verf het tafelkleed te versieren en er zo iets heel eigen van te maken. Ik heb hem gekozen voor de datum, leuke teksten zoals proost en en enjoy. Het bestek en de plekken voor de borden heb ik mooi beschilderd en op de plek waar de glazen komen te staan heb ik onderzettertjes geplakt. Ook konden de initialen van de mensen die bij ons kwamen eten niet ontbreken en om het af te maken overal stippen, hartjes en sterren.

Een heel groot voordeel is dat je na het etentje de boel bij elkaar pakt en zo de prullenbak in gooit. Niks geen extra was meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.