A little star

Veel keuze uit kerstkleding voor de jongens is er niet, en om ieder jaar een compleet nieuw outfit aan te schaffen voor de 2 dagen dat ze het dragen vind ik ook een beetje zonde. Dus heb ik hier een overhemd van vorig jaar helemaal van nu gemaakt.

Bij de Hema heb ik strijkfolie en een pons-apparaatje gekocht en ben ik ijverig gaan ponsen tot ik genoeg sterretjes (ongeveer 30) had om het hele overhemdje voor, achter en de mouwen te kunnen bedekken met sterretjes die ik willekeurig over het shirt heb verspreid. Daarna heb ik ze overal op het shirt gestreken. (Let wel op dat je er even een theedoek tussen legt, anders smelten je sterretjes). Nadat je alles gestreken hebt hoef je alleen nog maar het plastic laagje van de sterretjes af te peuteren, strikje erbij, en dan heb je een heerlijk feestoutfit voor je kleine mannetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.